Årets kontor - Cybercom

"Hur skall våra medarbetare kunna känna samhörighet när stora delar av personalstyrkan sitter utspridda hos flera olika kunder?"

Denna fråga ställde sig Cybercom, ett konsultföretag som arbetar med digitala innovationer, inför ombyggnaden av sina kontorslokaler på Lindholmen i Göteborg. Svaret blev ett moderskepp: en samlande plats för umgänge, kommunikation, utbildning och events. Ett vardagsrum som man vill landa i mellan jobb eller samlas på för Afterwork.

En förhållandevis liten yta av kontoret används till traditionella skrivbordsplatser vilket ger mer plats för samvaro och samarbete. De nya rummen väcker nyfikenhet, uppmuntrar kreativt användande och blir platser där Cybercoms medarbetare har kul.

Inredningen är en kombination av återbruk, nyinköp och specialritade platsbyggda möbler. Befintliga köksluckor och vikvägg har uppdaterats med ny lack och tapet.

Med en ny öppnare planlayout och ett lekfullt uttryck förvandlades Cybercom Göteborgs lokaler från ett generiskt kontor till en work lounge med mycket karaktär. Fokus har legat på att skapa mångsidiga rum som kan användas på flera olika sätt. Ha work shop i pingisrummet! Afterwork i projektutställningen! Ha möte i lunchrummet! Gå på gästföreläsningar i loungen!

Cybercoms Kontor

Cybercoms Kontor

Cybercoms Kontor

Cybercoms Kontor

Cybercoms Kontor

Pris 2019
Cybercom
Cybercom är ett företag som arbetar med mjukvaruutveckling.

Konsulter:
kakaarkitekter.se

Läs mer på: cybercom.com