Årets kontor - Gate46

Gate46 flyttade in till deras nuvarande kontor i augusti 2018 efter att lokalerna totalrenoverats från grunden. De 16 anställda på Gate46 sitter tillsammans på de 239 kvm. Inredningen och designen av kontoret har man skött internt.

Visionen var att skapa en miljö och arbetsplats där alla gäster och medarbetares sinnen skulle stimuleras av omgivningen. Ledorden är inspirerande, avslappnande och överraskande. Kontoret är även ett viktigt verktyg i deras vardag då Gate46 visar kunder och gäster vad man kan åstadkomma genom att tänka utanför boxen.

Tanken är att när en gäst kliver innanför dörren så ska det vara än bara inredningen som tilltalar. Man har tagit hjälp av bolaget Lexter för att skapa olika ljudmiljöer som anpassade för respektive rum vilket ger en spännande och trivsam känsla för varje rum. Utöver ljudet finns även en doftmaskin vid ingången som sprider en god doft för att fullända känslan och bidra till helhetsupplevelsen på kontoret. Målet är att ett möte hos Gate46 ska kunna hållas traditionellt i ett konferensrum men också hållas på ett mer modernt sätt med bekväma loungemöbler och putting green, eller i baren.

Här kan du se en kort film där de berättar om hur de tänkt:


gate46- Kontor

gate46- Kontor

gate46- Kontor

gate46- Kontor

gate46- Kontor

Pris 2019
Gate46
Storlek: 239 kvm
Antal anställda: 16 st
Inflyttning: Augusti 2018

Läs mer på Gate46.se/

Konsult: Lexter ljuddesign