Årets kontor - Intea

Inteas kontor har flera olika miljöer trots en relativt liten yta. Tanken är att arbetsplatsen ska kännas som ett andrahem. Vill man exempelvis skriva en text som ska publiceras på hemsidan, så kan man slå sig ner i den knallgröna soffan framför brasan. Behöver man inspiration kan man ta en titt på korkväggen där bilder, artiklar och andra idéer finns uppnålade.

Man har också skapat den familjära stämningen genom att de anställda givit kontoret dess karaktär. Det har man gjort genom att man tex burit med sig delar av dem själva i form av leopardmönstrade fåtöljer från tidigare kontor och rosa hantverk i papier-maché som någon tyckte passade bra in på kontoret.

Lokalens låga takhöjd och aningen mörka delar har man omvandlat till en styrka med mysiga soffhörnor, simmade golvlampor, flipperspel och sammetsgardiner. Stämningen på kontoret är detsamma både dagtid och kvällstid. Både för möten och för afterworks.

Man har köksskåp från Ikea, ljusslingor från Clas Ohlson och en del målarfärg för att få förvaring som vi önskar. Och betonar att inredning inte behöver bli dyrt. Det är inte alltid den dyraste inredningen som är mest funktionell eller estetisk.

intea Kontor

intea Kontor

intea Kontor

intea Kontor

intea Kontor

Pris 2019
Intea
Storlek: 279 kvm
Inredningsarkitekt: Stylt
Inflyttning: 2017 efter totalrenovering

Läs mer om Inteas verksamhet på Intea.se