Årets kontor - Iteam

Det är inredningsfirman MER som står bakom designen för Iteams kontor. När man gjorde designen var ett av målen att man skulle behålla samma stil som resten av A House (gamla arkitekturhögskolan i Stockholm) samtidigt som man lyfte det unika i Iteams identitet.

Totalt har Iteam 30 anställda och 25 av dessa sitter på Iteams kontor i Stockholm. Man har suttit där sedan årsskiftet 2016/2017. A House där Iteams kontor ligger är idag en kreativ mötesplats där många start ups, entreprenörer och acceleratorer sitter tillsammans.

"Iteam har en tydlig företagskultur. Genom att översätta Iteams identitet och energi till arkitekturen skapades en miljö som fungerar både som kulturbärare och är ett stöd för den dagliga verksamheten", säger Erika McDonald, ansvarig arkitekt.

Man har ett öppet kontorslandskap vilket ger en inbjudande känsla. Alla ytorna är flexibla och kan anpassas beroende på vilket behov man har. Vad gäller materialvalet så har man gått efter det råa och klassiska. Den tidstypiska charmen i lokalerna finns kvar där samtidigt som man har nya inslag i inredningen.


iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

iteam Kontor

Pris 2019
Iteam
Inflyttning: 2016/2017
Anställda: 25

Iteam är en IT-konsultbyrå som grundades 1995.

Läs mer på: Iteam.se

Konsulter:
Mer.se