Årets kontor - Kicks

KICKS renoverade sitt kontor från grunden och flyttade in i oktober 2017. Designen av kontoret gjorde man tillsammans med MER arkitekter. Inspirationen kom mycket från KICKS kommunikationskoncept för att det skulle vara tydligt direkt när man kommer in på kontoret att man befinner sig hos KICKS.

Direkt när man kommer in i entrén känner både de anställda och besökare av atmosfären från KICKS butikerna. Den första delen av kontoret som är den externa delen där besökare och anställda kan mötas har en vacker utsikt mot Mälaren och Stadshuset. Utrymmet här karaktäriseras av hög energi med mycket dagsljus, musik och spontana möten.

Går man längre in i lokalen kommer man till den interna delen. Här finns mer traditionella arbetsplatser och energin är lugnare. Här ser det också mer ut som ett traditionellt kontor. Men även här finns, i mitten, en öppen och livlig del där Kicks egna varumärken och pressutskick hanteras. Det finns också en tyst zon i den interna delen för ner koncentrerat arbete.

kicks Kontor

kicks Kontor

kicks Kontor

kicks Kontor

kicks Kontor

kicks Kontor

kicks Kontor

kicks Kontor

kicks Kontor

kicks Kontor

Pris 2019
Kicks
Storlek: 2 075 kvm
Antal anställda: 200 st
Inflyttning: Oktober 2017

Läs mer om KICKS verksamhet på kicks.se

Konsulter:
MER