Årets kontor - MOHV

MOHV Bromma är i särklass Sveriges trendigaste mäklarkontor. Kontoret är utformat för att skapa en inspirerande och personlig miljö och är byggt på två olika nivåer för att ge karaktär åt respektive yta.

Den första ytan man möts av när man kommer in på kontoret uppmuntrar till flexibla sammankomster och har en tydlig vardagsrumskaraktär med hemkänsla. Den övergår i ett mer fokuserat mötesrum som ramas in av gedigna industriglasväggar som ger ett inbjudande intryck. Längst in i kontoret finner man ett öppet kontorslandskap med stilrena skrivbordsplatser som förmedlar ett tydligt arbetsplatsfokus.

Gemensamt för alla ytor är att möbler och inredning är noga utvalda utifrån kvalitet och trender. Varumärken som är utvalda är bland annat Hay, Bolia, Flos, Andreau World, Muuto och Vitra som visar på medvetenhet och ger ett stilrent utseende. Kontoret är stylat med hjälp av stylister från Stylingbolaget och fotograferat av Henrik Nero för att lyfta helhetskänslan ytterligare. Som pricken över i:et har företaget en lila häst i verklig storlek, vilken utgör en av MOHVs varumärkesidentiteter. Hästen väcker nyfikenhet hos både förbipasserande och besökande kunder och skapar alltid ett leende på läpparna, såväl hos vuxna som hos barn.

Kombinationen av medvetna materialval och en varm atmosfär skapar kontraster som bjuder in till en plats för både möten och arbete.

mohv Kontor

mohv Kontor

mohv Kontor

mohv Kontor

mohv Kontor

Pris 2019
MOHV
Inflyttningsår: 2017
Storlek: Kontoret är uppdelat i två nivåer/plan, 130 kvadratmeter på övre plan och ca 35 kvadratmeter på nedre plan
Fotograf: Henrik Nero
Stylist: Stylingbolaget

Läs mer om MOHV Bromma:s verksamhet på mohv.se