Årets kontor - Net Insight

Net Insight flyttade in till sitt nuvarande kontor 2018. Man tog hjälp av inredningsarkitekterna på Studio Stockholm för att designa kontoret.

Målet var att man skulle ha en inredning som matchar varumärket. Man behövde högt i tak för serverhallarna, gott om utrymme för labb och godsmottagning samt arbetsplatser åt 180 av bolagets medarbetare. Man ville också att kontoret skulle symbolisera företagets värdeord: Visionary True Partner och Expert.

Det var hela tiden viktigt att ta hänsyn till energieffektiviteten för att värna om en låg energiförbrukning. Kontoret använder sig därför av utomhus luft för att på ett energieffektivt sätt kunna kyla ner företagets serverhallar samtidigt som värmen från servrarna används för att värma upp resten av fastigheten. Detta kylsystem gör kontoret till ett av Sveriges mest energieffektiva kontor.


net-insight Kontor

net-insight Kontor

net-insight Kontor

net-insight Kontor

net-insight Kontor

Pris 2019
Net Insight
Storlek: 3500 kvm
Medarbetare: 180
Inflytt: 2018
Arkitekt: Studio Stockholm
Fastighetsägare: Fabege
Location: Solna Business Park
Fotograf: Per Kristiansen

Net Insight utvecklar och levererar både hård- och mjukvara till sina kunder i form av streaming, transport och resursplanering inom TV och media, så som livesändningar av Super Bowl och Eurovision Song Contest.

Läs mer om Net Insights verksamhet på netinsight.net/

Konsulter:
Studio Stockholm