Årets kontor - Trivector

Trivectors kontor ligger på Vävaregatan i Lund och är koncernens huvudkontor. Idag arbetar ungefär 60 personer där. Huset är byggt under 2018 och man flyttade in i maj 2018.

Kontoret är ett så kallat aktivitetsbaserat kontor, vilket innebär att ingen har en fast arbetsplats utan du sätter dig på en arbetsplats som passar för de arbetsuppgifter du ska göra just nu. I en del av kontoret ska det vara helt tyst, medan det i andra delar är ok med lite prat ibland. Vi har ett stort antal arbetsplatser med dubbla skärmar, flera mötesrum av olika storlek, några telefonhytter, några ”kupéer” och en lounge med soffgrupper. Personliga saker kan förvaras i ett litet skåp vid entrén.

Designen har utgått från Trivectors grafiska profil. Tanken har varit att utgå från den vilket resulterat i specialdesignade skåp, tapeter, konferensbord och receptionsdisken där färgerna blandats i olika mönster. Man har haft ett tema kring "nostalgi" i designen vilket tagit sig uttryck i form av användningen av material som åldras fint över tid samt användningen av tidlös design. Det har varit viktigt att återbruka befintliga möbler.

Trivector Kontor

Trivector Kontor

Trivector Kontor

Trivector Kontor

Trivector Kontor

Pris 2019
Trivector
Trivector erbjuder tjänster inom trafik, system och verksamhetsutveckling.

Storlek: 865 m2
Inredningsarkitekter: Tengbom Arkitekter, Frida Axelsson/Patrik Haglund
Foto: Jonas Ingerstedt.
Snickeri för fast inredning: LSI Group.

Läs mer om verksamheten på Trivector.se